Aprils träning...

10 April

Tyvärr verkar det som om shorttracken blev åretssista körning...det har töat så snabbt..snön försvinner i rasande takt..snart inget kvar..jo i skogen..men alla vägar och backar ligger öppna..Våren kom från ingenstanns och beslutade sig för att stanna..

**

Short Track 4 april hölls i ringsta.

Vädret denna dag..ja som ni ser så regnar det ..rätt mycket faktiskt.. Kände mig inte helt laddad innan vi åkte hemi från fick verkligen övertala en grinig sambo som tyckte att vädret var pest. Till saken hörde ochså att Hammerdal stod på sparlåga..man hade renovering på el nätet så någon ström fanns inte i sikte..Vi skulle ha tanka innan vi for ..men vi får se hur långt vi kommer sa Tommy..

Vi han nästan fram till Häggenås..3 km innan stannade bilen..Tommy fick lift fram och tillbaka av några Göteborgare..Tack för hjälpen.

De hade ju skottat fram en parkerings plats..men se den var så lös att bilarna körde fast..vi parkerade på infarten ...fick skotta ut snö som hundarna fick stå på så de slapp sitta i gegan..

Sträckan på tävlingen var 17 km..det handlade om att komma först..sen så blev det som en pyramid tävling..jag fick köra 2 gånger..sen var det klart för min del..det var rätt slitsamt..tunga spår och för mjukt för mig att trampa..då gick jag igenom..lättare för hundarna..om vi hade haft hårda spår då hade det gått undan..

Här är ett av heaten som Tommy körde..en riktigt närkamp skulle det visa sig.. Motstånaren är Ola och hans hundar..

Men det ser väldigt tätt ut mellan teamen...

 

Ola vad gör din arm runt Tommys????    Tommy lyckas smita ifrån Ola and the Gang....

 

Men Ola är inte långt bakom......  skall han kunna trycka sig förbi.....

Nu är de på mål rakan..rätt upp och sen i mål..skall det fungera eller kommer de om.....

Tommy hinner i mål innan Ola är ifatt...undrar om han tyckte det var värt att åka hit"""

Skuggan tar sig ett dopp ...årets första ..

 

Många konstiga hundar att titta på...ser ni dem till höger där borta"""

Här är en av de andra heaten..Bo kommer senare att vinna loppet och går som segrare ut ur hela tävlingen ett stort grattis...Tommy kom 2 a..ett grattis till dig ochså.. Ett verkligen rolig tävlings form..och underhållande för publiken..jätte trevligt trots vädret som inte var på våran sida denna dag..Hoppas på att det åter kommer nästa år..fler som kommer så det blir många täta åk...Ni som anordnade detta bra gjort och spåren höll bra kvalitet trots väder..kunde varit mycket sämre..men jag hörde att " killen som körde upp spåren...åkte på dem några varv"...

Mor och Dotter kämpade hårt bredvid varandra i Tommys team..

****

Back