Händelser under november

13 november

 

Start bilder från dagen träningsrunda..vi kör ca milen nu med ett spann..de 9 som jag tänker hålla igång hela vintern..Förhoppningsvis kan vi stoppa in Björna lite grann om några veckor..med bara tre valpar så tar det inte så hårt på henne men vi får se..

Hundarna sköter sig bra ..blir bättre och bättre vid starten..de är väldigt heta..vi har 4 unghundar i spannet och de har hör arbetsmoral..särskilt Pluring..

Här ser ni Pank bokom syster Pluring...

*****

11 november

Träningsdag/kväll

De rastades innan..undrar om de spannde ut och la upp färdplan..

****

8 november

Sen ena katten targiskt blev påkörd och avlivades på grund av för svåra skador...så har Hoshis och Angus relation växt samman de sover ibland tillsammans och är mera ilag..de tigger jätte fint båda två.

****

7 november

Efter 4 nätters vakande damp valparna äntligen ut..och fort gick det..över på 30 minuter..Det blev 3 st 2*1. Alla tre mörkt viltfärgade med svarta nosar och svarta trampdynor. Blir nya vargar..hade ju inte väntat mig något annat heller.

  

Ettan hanne,  tvåan hanne  och trean tik.

Tysta och snälla... men ingen större konkurens om maten när man bara är tre.

*****

5 november

Träningen är igång...dagen träning i dimma..ush man ser inte långtfram i dimman med panlampa.

Gick inte ens att ta bild då blixten tog i fukten...

****

4 november

Jag har hand om kennel Vintervisas hundar i några veckor...då kennel med familjemedlemar flyttat till Strömsund. Sen har Pernilla haft en liten semester tripp ..så hundarna har fått egen semester här hos oss..

 

Att ha hand om andras hundar som lever samma hundgårds liv som mina   ..är aldrig svårt..tycker sibbarna är väldigt enkla att passa..okej..skall vi bo här ett tag..bara en ny matare och nya sibbar i en annan hundgård. Dessa har ju varit här innan..så tror de kände igen sig .. Bra träning om inte annat..

 

******

2 november

 

I år som för 6 år sedan är det sork år...det kryllar av dem och vissa kommer även in. De är ju små söta bollar med kort svans och pepparkorns ögon...söta men inne vill man inte ha dem..

Jag har ju två sork jägare inne ..Hoshi Hokkaido och Angus Katt. Dessa två samarbetar inte... kan man få tag i dem äger Hoshi dem allihopa ..även om det är Angus som fångat dem.

 

Det tog 10 minuter för sorken att dö...Hoshi har sett katterna leka med sork hela sommaren  .. hon gör lika dant. Kastar upp dem i luften trampar på dem..tuggar lite lagom så de skriker osv..ingen snabb avrättning här inte...

*****

1 november

Diamonds valpar växer och utvecklas..här ligger de tillsamans och studerar de andra hundarna..de har en väldigt låg profil än så länge.

   

Casino                        Hope                       Tiffany                   Vegas

 

De börjar bli så fina..har bra kroppar med fina linjer.

*****

Back