Händelser i september

19 - 20 september

Har varit i väg på seminarium för utställnings ansvariga i Upplands Väsby deltog där som representant för Svenska Polarhundsklubben. Det har varit en väldigt inspererande och givande helg , en viktig faktor i förtroende uppdrag är feedback. Detta är ett sätt att få det på. Man är ju ofta rätt ensam i sina uppdrag och när man under en helg träffa nya människor i samma sitts och med samma uppdrag är väldigt uppfriskande. Man delar erfarenheter och man känner sig sporrad och får nya krafter .

Så jag vill uppmana andra att vid denna typen av arragemang åk på den och lyssna och dela med dig av detta får man enegi att vilja göra ett bra jobb och sporra andra.

Tack SPHK för förtroendet och möjligheten.

****

17 september

Påsk har vuxit på sig och ser ut att bli en fin kille..med rejäl benstomme och fina former..

Rockstar är ju lite av den slankare typen lik på både mor och far..

Boomba är som bor långbent och har stora öron..hoppas de skall växa i dem.

****

12 - 13 september

Årets ras special i Bjursås 2009 drog närmare 200 siberians vilket visar att intresset för utställning fortsätter att öka.

I år vann Nordvikens Kutter så ett stor Grattis till Annika och Nisse Uppström som är ägare till kennel Nordvikens... Bim togs av Team Amarox S uppfödare Pia Ångström ,ägare Camilla Eklund ett stort grattis även till dem. Arrangemanget lyckat och välordnat alltid roligt att vara där. Ett trevligt sätt att träffa folk och hundar på.

Bilder från utställningen finner ni under utställningar.

Själv ställde jag 3 hundar Ratchet i öppenklass en slät 1 a... Zpader i veteran klass..han blev 4 sen ställde jag Lime i bruksklass hon fick en slät 1 a..helt nöjd med dagen lite svårt att vara helt fokuserad på att ställa hund när jag samtidigt vill fota alla hundar..ett jätte tack till Anna för hjälp av fotograferingen av mina hundar..tack tack..kul att även ha dem med i bildreportaget..svårt att fota sina egna hundar i ringen när man själv ställer ut dem.

Ses igen nästa år..

****

Back