Händelser i juni månad..

27 juni

Det verkar som om bröllop ändrar väder..för efter det så har vädret blivit varmare och mera sol och mindre regn...just idag så har vi varmt alldelesför varmt..man får rast hundar sent på kvällen..Valparna har hunnit bli 6 veckor och är rätt vilda men väldigt kelen och stannar gärna kvar en stund i knät..snart står alla öronen upp.

Aptiten är det inget fel på...

***

 

20 juni

Detta var en stor dag för våra "kära" vänner Viktoria och Daniel efter knep och knåp har de kommit fram till att dela efternamn...Frölund. För att fastställa detta hade de en härlig sermoni i sin trädgård men ett antal bjudna gäster..ja BRÖLLOP heter det ju.

Det var god mat och läcker dryck..vädret höll sig på våran sida..under dagen föll någon lättare skur. Men i det hela uppehåll. Här kommer några bilder från dagen ..kommer ett mera utförligt repotage senare.. Jag gjorde något som inte brukar hända..jag glömde min kamera.. ja tro det eller ej men det var vad jag gjorde..det var stor sorg vill jag lova..för mig allså..men det löste sig i att jag tog över Vickans kamera ..så jag fick vara fotograf ändå..Tack för förtroendet.. Så först måste Vickan stirra sig trött över alla bilder innan hon sänder mig dem ..så deta är vad jag bjuder på så länge..

 

Den vackra tårtan..vem tänker inte på sommar och romans här!!!

Smile to the camera...

Önskar er all lycka ...

***

 

17 juni

Åter igen en vandrig i Bjurälvens natur område...lika vackert denna gång ..mer vatten i omlopp..kommer ett galeri på album sidan framöver..Ni som bor i närheten tycker jag skall göra ett besök där..under sommaren har de gaidade tur på torsdagar med start kl.10.00. Bara att åka dit och haka på .

Ser ni virveln under vattnet..detta ökade och startade om hela tiden medans vi stod där.. vattnet sugs ner i den biten av älven som väljer att gå under jorden istället för ovanjord..

***

 

14 juni

Vox Celesta´s Blossa har kommit hem igen efter att ha varit hos Anna i ett år.. efter förlusten av Jee-Haw så var det ingen tvekan om att jag ville ha hem  hennes halv syster Blossa igen. Tack Anna för att du tagit väl hand om Blossa under året som varit...

***

 

11 juni

Påsken smälter in bra i flocken..var väl lite ledsen över att behöva flytta ut i hundgården..ville hellre sova i våran säng tillsammans med oss.. Tänk vad fort de vänjer sig vid nya saker..varit rumsren inne och visade tydligt från start att det är ute man gör av sig..

  

Han har fått träffa största delen av flocken och han är väldigt stabil försöker bara pressa sig fram..springer glatt omkring med sina nya kompisar..

En rolig bild på bad drottningen Skuggan...

***

 

6 juni

På självaste nationaldagen dimper Påsken ner på Åsen 205 i Hammerdal..ett litet energi knippe i form av en siberian husky valp. Han kommer från våra vänner i Norrköping och är en valp efter Pärlan och Kingen. Vilket charmtroll glad och positiv och desutom väldigt fin att se på.

Han hoppas vi skall utvecklas till en vacker och duktig slädhund.

****

 

 

Det regnar nästan hela tiden..så brännäslorna växer så de knakar..hundarna verkar inte störda av nässlor..

Här ses knappt Björna bland de stickande brännandes växterna.. måste skaffa en tätare hårväxt på min kropp..

****

 

4 juni

Har varit på en liten kort semester med brukare till Hoting med omnejd .. vilken fantastisk natur vi har bara ett antal mil från  Hammerdal. Jag bjuder här på en vy bild från en kunglig utpost..

This is a moment of Sweden ...

****

Back