Nyheter under Februari månad...

 28 Februari

Denna sista dagen i februari månad sken solen och vi hade en fantastisk dag...hade Viktoria på besök alltid lika härlig stämning när du är här...mycket skratt..Vi snackade ...lite blev om hundar "konstigt" men även en del andra ämnen kom på tal...vi tittade på läskig film..om speglar med eget liv..så det är som jag alltid misstänk..jag ser inte ut som jag tror..

Min egen bild av mig själv...den är inte så här...

Fast Vickan säger att det är just så här jag ser ut????

Vi hade en helt sagolik tur..sol ,dimma,konster..ja allt som behövs för att göra en tur lyckad..Vicktoria fick träna på att dra upp ankare..inte så lätt som det låter..efter turen så vi så här sorgsna ut...

Puss på dig syster yster...

****

 

 

Mina härliga valpar..de älskar snö lika mycket som jag...

 

12 februari

Soöen är tillbaka..härligt efter allt det gråa...

****

 

11 februari

Min vackra och underbara Jee-Haw finns inte längre med oss..detta på grund av en tragisk olycka i samband med träning..detta kan ni läsa mera om i träningsdagboken..detta är en hund som lämna stort tom rum efter sig..hon hade en härlig personlighet och temprament..hon har aldrig salgits och undvek konflik i alla lägen...vi kommer sakna henne mycket..

*

 

9 februari

Efter flera dagars snöande så ser det ut så här i rastgården... här kommer Björna i full speed.

Dark Angel, Hashi Bashi och Björna...

Dark Angel ....

Bjärven...

Pluring....

***

 

1 Februari

Idag har jag varit ute i buskarna...fotat våra grannar.( Moonruns )..tänkte kolla vad de har för hemliga knep...om vi skall kolla modet så verkar det ju vara gröna sockar som gäller...så många spann som hade det i Lillholmsjö också...hmmm kanske skall jag byta..??

Härligt kylig bild""""

***

Back