Decembers händelser

11 december

Tommy och Rockstar har hemligheter ihop...

****

9 februari

Skulle bli en härlig dag då våran Rockstar skulle komma tillbaka. Det var Tommys ögonsten innan vi beslutade att minska ner antalet hundar och han var en av dem som skulle få nytt hem. När vi fick höra att det inte längre fanns någon möjlighet att han kunde vara kvar då han inte verkade trivas med vare sig hundflocken eller familjen. Han ville inte anpassa sig.. ja vad känner man i ett sådant läge , man får dåligt smavete.

Vi beslutade att han skulle få komma hem igen.. i bland blir det inte som man tänk sig och om han var så svår att få att platsa in ... ja kom hem igen.

Sen att mötet skulle bli så chokerande kunde jag i min vildaste fantasi inte föreställa mig.. jag blev chokad och lite lamslagen.

Jag kommer att ha en egen sida för Rockstars återhämtning där jag kommer visa med foton hela vägen till förhoppningsvis ett friskt liv. Detta blir en dagbok över hans hälsostatus fram över. Ni är alla välkomna att följa denna resa...jag lämnar med detta en eftertanke till alla som stöter på hundar eller andra djur i knipa. Stöter man på något som detta så måste man reagera ..men gör på rätt sätt..

Klicka på bilden för att komma till dagboken.

*****

 

9 december

  

Björna / Bjärven valparna är nu 5 veckor börjar bli så söta..

 

 

Som socker eller vadd??

****

2 december


Simsalabim...

Nattvargen Pank....Kylan håller i sig ligger mellan -18 till-23

Valparna 4 veckor.. tiden rinner snabbt iväg...börjar bli riktigt söta nu.

 

Diamond/ Zpader kullen är nu över 3 månader..stora och gapiga..

Zpader fortfarande vacker är som en tonåring när det blir löptikar..han är nu 11,5 år..

****

 

Back