Händelser i augusti...

 

17 augusti

Lilla Boost har flyttat till sitt nya hem ..hos Susanne och Fredrik i Skellefteå vi hoppas han skall trivas med sin nya flock och utvecklas till en stor och fin draghund..

****

8 augusti

Det hölls ett seminarium hemma hos Karsten Grönåstill minne av Peik Karstens grundsten i kennel Vargevass. Det var 40 år sedan och seminariet innehöll ras historia som hölls av Christen Rose Anderssen ( kennel Finnemarka´s ). En intressant föreläsning om viktiga importer och om Seppala / alta hundar. Karsten höll i en föreläsning om rasstandard och viktiga detaljer för våran ras.

Här ses en hoper ras entusiaster..

Karsten Grönås och Christen Rose Andersen.

Avslutades med snack kring elden..härlig himmel..

Tack för ett trevligt och givande seminarium.. hoppas det blir fler tillfällen.

 

***

3 augusti

 

Skulle bjuda grannarna på grillkväll... jo att saker alltid kan hända det vet man och är ju inget nytt..men att verandan skall släppa från väggen och rasa ner i backen det förväntade vi oss inte.. Det gav oss ett väldigt gott skratt och vi fick äta maten inne.. men roligt hade vi.. även om det inte blev som vi trodde.

***

2 augusti

Efter en natt sovandes i bilen så bar det iväg till Ramsele och hämta hem Mink bror till Björna och Varg. Han passar inte längre in i flocken där så vi tar tacksamt hem honom igen.. Förhoppningsvis skall han så småningom smälta in här och kännas som en i gänget och vara resurs på Tommys spann i vinter.

*****

 

1 augusti

 

Denna kväll var det dags för blueskväll.. som underhållning var det Johan Eliasson ( Bottleneck John´s Delta Trio ) med Fredrik Eriksson på bas som kompsom lirade loss. Det var skön stämning av blandat folkslag...många slädåkare som hojåkare och raggare... Trevligt hela kvällen och en bit in på natta... Tyvärr dammade dansgolvet så jag var tvungen att sitta utanför. Arangörer av denna lyckade kväll var vår allas President av Badcrek "Lars K." och närliggande granne (som jag inte kommer ihåg namnet på. Detta ställer vi gärna upp och kommer på nästa år igen..

***

 

Back