Vox Celesta`s nyheter under Januari....

 

30 januari

Solen.......

***

 

23 januari

Idag har små trollen varit inne och fått smaka på tuggben..det var lite konstig i början men se fick de smak på dem..lite svår tuggat.

************

   Pank och Pluring nu snart 11 veckor....

**********

 

19 januari

Så här står Dark Angel och tittar på valparna när de är ute i rast gården och springer runt..snacka om att baktassarna står på kanten...

*

 

10 / 11 januari

Vi har varit på vår första tävling.. i Lillholmsjö. Tommy deltog i 6 spann sprint klassen. Han och hundarna jorde bra ifrån sig hamnade 8 av 14 ..så vi är väldigt nöjda.

Gamle tuff som blir 9 år detta år var med och sprang ...sen har vi duktiga Varg 3 år och Ronja 9 år i april...hon höll med i Vargs fart..han står tyst och stilla i starten ..men hans bakben vibbrerar...bilden är från starten dag 2...

Så nu fick Tommy smak för körningen så vi skall ställla upp med ett spann på shamdraget ochså..

*

 

 

2 januari

Vi har hittat ett jättemysigt ställe inte alltför långt bort från Hammerdal.Passar alldeles utmärkt om vi skall ha barn med oss på slädar. Här har vi vindskydd och eldningsplats.. Vi åkte i förväg ochh satte upp kätting..tänk vad bra om man skulle kunna ha den sitta där hela vintern..då kan man ha som träning en gång i veckan att sätta fast hundarna en stund..så de lär sig att pausa..

Faktiskt gick det bättre än vi hade trott..de var ju lite orolig när Rickards spann stack iväg en stund..

 

Medans Johan "Guten" satt på släden..passade Tommy på att låna crossen hans och körde på isen..

Tre av Moonruns hundar väntar på att det skall hända nåt bättre..

Ronja hamnade  i djupa funderingar....

Sist till er alla God Fortsättning på det nya året...

****

Back