Under juli månad hände detta..

31 juli

 

Hoshi växer och frodas ..vi tycker alla hon har fått en stor plats i våran familj..skulle utan tvekan skaffa en till nu på direkten..men eftersom de inte är så lätta att få tag i får vi vänta..

****

22 juli

Denna dagen slutade inte på något sätt som man kunde tro..vi lät en av killarna i Hammerdal som håller på med Traktor Pulling att träna ipå fältet mellan hus och 45:an..Allt såg väldigt bar ut efter andra starten... men plötsligt gick den inte att bromsa ner traktorn utan det blev gas häng och den skenade iväg..in i tallen sen stutsade traktorn in i häcken..eftersom fram hjulen slets loss fastnade fronten i marken..vilket var tur i detta fall. Till saken hör ju att man har något som skall bromsa upp traktorn i bak ..denna gången en annan traktor..som nu även den kom i flygande fläng bakom ..han som satt i den hann och väja undan men kom ju så klart in i häcken den med..

Detta hade kunnat sluta helt anorlunda..men som tur var inga andra större skador på någon av alla människor som befann sig runt omkring för att kolla på test åket..men traktorn blev rätt illa åtgången ..ingen tävling dagen efter utan blir kanske nästa år igen..

Bättre lycka nästa gång...häcken kommer ju ta några år på sig att återhämta sig..men växtkraft är ochså starka saker precis som hästkrafter..

***

16 juli

 

12 juli

Vi har haft flera kraftiga regn skurar med mycket nederbörd och blixtrar..lyckades inte fånga någon bilxt på bild tyvärr..och det är väldigt svårt att få med känslan i ett oväder..men mycket regn på väldigt kort tid..som monsunregn..

Efter regn kommer dimma..mycket tjock härlig mystisk dimma..

För att nästa dag komma med sol och värme och avsluta allt med en fantastisk solnedgång..här himlen brinner.

*****

6 juli

Här blir det trångt i polen.. Anna och sonen ser på när Skuggan badar..hon bryr sig inte om att man står där så nära. Sonen tyckte det var lite för många hundar runt om honom för att själv bada i polen.

Anna var ju här i ett ärende så klart..att hämta hem lilla Qivi..

Denna lilla sötnos kommer troligen växa upp till en riktigt stilig kille....det sista han gjorde här hemma hos oss var att total slakta Hoshis favorit leksak..En bäver med pipgrejer i..hon har lek med denna i flera veckor och har inte skadat den alls.. Men 5 minuter med en siberian husky valp är den inte längre komplett..

Man kan ju inte se vad den föreställer längre..ja där ser man..Hoshi var lite brydd över att bäver inte längre kunde pipa.. Lycka till med lilla Qivi...

*****

4 juli

Det går bara bra med Hoshi i flocken..hon har en teknik mot de större hundarna ..hon siktar på frambenen. Här testar hon sina färdigheter på Påsk.

***

Back